jueves, 28 de noviembre de 2013

Agenda cultural Petrer esta semana


    
 Cicle de conferències Tardor Cultural - ESTER SABADELLTeatre Cervantes
Divendres, 29 de novembre - 20.30 h

Fer que l'impossible es torne possible i lliutar pels sons fins al final. Eixe és el missatge central de la xarrada d'esta alpinista i economista, col·laboradora del programa de televisió Al Filo de lo Imposible.

Entrada lliure
        
   
Concert Santa Cecília - ASSOCIACIÓ MUSICAL VERGE DEL REMEITeatre Cervantes
Dissabte, 30 de novembre - 19 h

Concert anual que suposa la incorporació dels nous educands a la banda d'esta societat musical local, dirigida pel mestre Santiago Rodríguez Perpiñán, coincidint amb la celebració de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música.

Entrada lliure
         
  
          
Ruta literària - VERSOS DE DONAPlaça de Baix
Diumenge, 1 de desembre - 12 h

Passeig literari pel centre històric i castell fortalesa de Petrer amb la lectura de poemes i textos de poetes i escriptores locals, i acompanyament musical de l'Associació de Guitarra Clàssica PIMA, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Eliminació de la Violència contra la Dona.        
   
Festivitat - IV CENTENARI DE SANT BONIFACITeatre Cervantes
Diumenge, 1 de desembre - 19 h

Presentació oficial del programa d'actes commemoratius del quart centenari del vots de devoció a sant Bonifaci, màrtir, patró de les festes de Moros i Cristians de la vila de Petrer, organitzat per la Unió de Festejos, que se celebrarà durant l'any 2014.

Entrada lliure
         
   
Presentació literària - VERSOS DESDE EL RUBORCentre Cultural
Dimarts, 3 de desembre - 20 h

Presentació del llibre de Vicente Maestre Díaz, autor local, autodidacta, que ha recopilat part dels seus poemes, escrits al llarg dels últims deu anys, en un llibre que destinarà els beneficis de la seua venda a l'Associació de Families de Persones Sordes Apanah.

No hay comentarios:

Publicar un comentario