jueves, 28 de marzo de 2019

María Berenguer, alumna de 4t d’ESO a l’IES Poeta Paco Mollá, becada per la Fundació Amancio Ortega

La Fundació Amancio Ortega, amb caràcter anual, posa en marxa un programa de beques que té com a objectiu facilitar a joves d’instituts i col·legis espanyols un procés d’immersió en una cultura estrangera, alhora que perfeccionen l’aprenentatge de la llengua anglesa durant una any acadèmic.

A més, l’experiència inclou que l’alumnat seleccionat convisca amb una família del país d’acollida i curse l’equivalent al 1r de Batxillerat.

La beques que atorga la Fundació Amancio Ortega inclouen el 100% de les despeses que ocasiona l’estada de l’alumnat (viatge, taxes d’escolarització i matrícula, allotjament i manutenció, segur mèdic, convalidació de l’any acadèmic, entre d’altres.

Enguany, després d’un llarg procés de selecció i amb gran esforç, l’alumna de 4t d’ESO de l’IES Poeta Paco Mollá, Maria Berenguer Monzó, ha superat totes aquestes i ha sigut seleccionada, entre milers d’aspirants, per la qual cosa el pròxim curs acadèmic continuarà la seua formació en un High School al país nord-americà del Canadà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario